HOME
OPTREDEN
FOTO'S
ROUTE
CONTACT
ENTREE ENZO
PLATTEGROND
FLYER DOWNLOADEN
LASER DEMO
BRASS & SAX
TILLEN
TILLEN

Zelf tillen uit gewoonte

U en uw medewerkers tillen uit gewoonte zelf zware pakketten uit de bestelbus, van de pallet, op de werkbank en in de kast. Een slechte gewoonte, want tien tot twintig jaar later heeft u rugklachten en arbeidsuitval.

Een mens kan meer tillen dan goed voor hem is

Een werknemer mag tot 23 kilo tillen (besluit Hoge Raad). Maar veelvuldig tillen van gewichten, zelfs tot 23 kilo, leidt ook tot rugklachten, ongelukken, ziekteverzuim en arbeidsuitval. De Tiller® is de oplossing voor deze problemen.

Veelzijdig tilhulpmiddel

De Tiller® is een wereldwijd gepatenteerd mobiel tilhulpmiddel. De Tiller® tilt een maximum van 75 kilogram tot 1,10 meter hoogte. De Tiller® kan worden ingezet in vele situaties, in kleine ruimtes en is gemakkelijk mee te nemen in een bestelbus.

Verhoogde productiviteit

Veertig procent van de werknemers loopt risico's door tillen − in Nederland 2,5 van de 6 miljoen werknemers. De Tiller® zorgt voor verbeterde veiligheid op de werkvloer, minder arbeidsuitval en blijere werknemers die ook op latere leeftijd nog fysiek fit zijn. De Tiller®verhoogt zo de arbeidsproductiviteit. Met de Tiller® voldoet een bedrijf aan de Arbo-richtlijnen voor fysieke belasting.

BRENG DUS OOK EEN BEZOEKJE AAN ONZE STAND

REGELMATIG DEMO'S



HOMEOPTREDENFOTO'SROUTECONTACTENTREE ENZOPLATTEGRONDFLYER DOWNLOADENLASER DEMOBRASS & SAXTILLEN